≈ۣۜČʌ√ʌ
قالب وبلاگ
نويسندگان

زمستان زمانی از سال است که دوست دارید بیشتر داخل منزل بمانید چون در این ماه‌ها انواع و اقسام ویروس‌های شبه آنفولانزا و سرماخوردگی همه جا وجود دارد. اما وقتی تصمیم می‌گیرید با این میکروب‌های بیماری‌زا مقابله کنید، استفاده از موادمغذی خوب در رژیم غذاییتان فواید بسیار مثبتی بر سلامتتان خواهد داشت. زمستان نه تنها سرما را همراه خود می‌آورد و خانه‌نشینتان می‌کند، بلکه این خانه‌نشستن‌ها پرخوری‌های بیشتر و احتمالاً اضافه‌وزن را هم به دنبال خواهد داشت. به‌همین‌دلیل، در زیر لیستی از 21 نکته عالی برای تغذیه زمستانی برایتان گردآورده‌ایم که امیدواریم برایتان مفید باشد.

1. غذا و فعالیت جسمی

اضافه کردن یکی دو کیلو وزن در طول زمستان چندان هم بد نیست. اما برای خیلی‌ها این اضافه کردن وزن سال به سال بیشتر می‌شود و کنار آمدن با آن معمولاً دشوار است. پس درکنار عادات غذایی سالم، فعالیت جسمی را فراموش نکنید.

2. آب

در ماه‌های زمستان مغزتان کمتر پیام تشنگی صادر می‌کند اما حتماً از تامین آب مورد نیاز بدنتان مطمئن شوید چون زمستان هوا فقط سرد نیست، بلکه خشک هم هست.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ شنبه 13 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 22:49 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

تقریبا هر روز با اشخاصی مواجه می ‌شویم که از احساس خستگی شکایت می‌کنند. اغلب اوقات این شکایت‌ها بعد از صرف ناهار بیشتر می‌شود، زیرا افراد احساس افت جسمی و روحی بیشتری دارند.

به گزارش ایسنا، متاسفانه زندگی پُر تلاطم امروزی در واقع به بخشی طبیعی از عمر انسان‌ها تبدیل شده است، بنابراین بسیاری از مردم نمی ‌توانند برای خستگی خود چاره ی مناسبی پیدا کنند.

همواره این چالش برای انسان ها وجود دارد که علاوه بر حفظ سلامتی خود، بتوانند انرژی بدنی خود را نیز حفظ کنند. هر چند با افزایش سن، این انرژی کاهش می‌یابد، اما راه‌هایی وجود دارند که می توانند روند این کاهش را کند کنند و انرژی حیاتی را در بدن ذخیره نمایند.

در این مقاله چند راه کار برای افزایش سطح انرژی بدن توصیه شده است:

اول از همه مصرف موز و هندوانه توصیه می‌شود، چون این دو میوه انرژی بدن را به همان سرعت شیرینی‌ها تجدید می ‌کنند. در واقع موز حاوی قند بالایی است، اما بر خلاف قندهای مصنوعی، میوه‌های تازه می‌توانند املاح،‌ ویتامین‌ها و فیبر غذایی را نیز به بدن برسانند که بسیار مفید هستند.

توصیه بعدی، مصرف هویج و سیب زمینی است. این دو خوردنی خوشمزه مثل تنقلات شیرین می‌توانند قند خون را در تمام مدت بالا نگه دارند و در عین حال بر خلاف فست فودها و تنقلات، مواد مغذی مهمی را برای بدن تامین می‌کنند؛ همانند ویتامین C , A ، اسید فولیک و پتاسیم.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ شنبه 13 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 22:46 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

وقتی هوا سرد می‌ شود تمایل افراد به خوردن غذاهای گرم و پُرکالری بیشتر می ‌شود. کله پاچه یکی از این نوع غذاها است. غذایی سنتی و ایرانی که در طول سال نیز طرفداران خاص خود را دارد و اغلب غذای محبوب نسل قدیم است و البته طبع نسل جوان نیز آن را می‌ پسندد.

این غذا بسیار چرب و پُرانرژی است. ویژگی اصلی این غذا پروتئین بالا و باکیفیت آن است. پروتئین ‌ها مواد مغذی ‌ای هستند که در رشد، ترمیم و ساخت سلول ‌ها و بافت ‌های بدن نقش مهمی به عهده دارند و مصرف نوع حیوانی آن ها به مقدار لازم برای تمام گروه‌ های سنی توصیه می ‌شود.

به طور کلی کله پاچه از پختن سر، دست و پای گوسفند تهیه می ‌شود. اجزای این غذا نیز شامل بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. آب این غذا به عنوان پیش‌ غذا به‌همراه نان خورده می‌ شود. کله ‌پاچه غذایی دیرپز بوده و طبخ آن زمان زیادی طول می ‌کشد. این غذا را گاه برای هضم سریع ‌تر با آبلیمو و دارچین میل می‌ کنند و بهترین زمان مصرف آن نیز صبح است. مصرف نامتعادل و نابجای غذاهایی چون کله ‌پاچه به دلیل چربی‌ های اشباع و کلسترول بالا می ‌توانند خواب شبانه را مختل کنند. این غذا به دلیل آن که سنگین و دیرهضم است باعث مشکلات گوارشی و کم‌ خوابی می ‌شود.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ شنبه 13 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 22:42 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

برطبق پژوهش‌هاي انجام شده گردو محافظ قلب است و از تكثير تومورهاي سرطاني در بدن جلوگيري مي‌كند.
مؤسسه تغذيه FDA در آمريكا پيشنهاد مي‌كند روزانه مقدار 50 گرم گردو خورده شود و سازمان صليب سبز در ماربورگ آلمان تاييد‌كننده اين مطلب است. گردو داراي 65 درصد چربي است وخيلي زود فاسد مي‌شود، از اين رو بهتر است گردو را در بسته بندي وكيوم شده خريداري و به‌مدت كوتاه آن را در يخچال يا فريزر نگهداري كرد.گردو حاوي مواد معدني و ويتامين‌هاي گوناگون است.

ويتامين‌هاي محلول در چربي از قبيل ويتامين A، ويتامين E و همچنين ويتامين‌هاي محلول در آب از قبيل ويتامين C، ويتامين B1، ويتامين B12، اسيد فوليك، اسيد پانتوتنيك و نياسين در گردو وجوددارد. گردو داراي آهن، روي، مس، منيزيم و فسفر است.

ساير مواد مفيد و شفا بخش در گردو، اسيد فوليك، پلي فنول وتانن است.تاثير مثبت گردو روي سلامتي انسان به خاطر وجود مقادير زياد اسيدهاي چرب اشباع نشده و امگا 3 است. اسيدهاي چرب امگا 3 از تكثير سلول هاي سرطاني جلوگيري كرده، باعث رشد سلول‌هاي مغز و اعصاب مي‌شود. همچنين گردو داراي آنتي اكسيدان و فيتوسترول است كه اين مواد ضد‌سرطان هستند.

چربي‌هاي موجود درگردو، مي‌تواند مقدار كلسترين ال دي ال راپايين بياورند، از اين‌رو مانع آرتريواسكلروز در رگ ها مي‌شوند. مطالعات انجام گرفته در دانشگاه ‌هاروارد بيانگر اين مطلب است كه مصرف مقادير بالاي مغزها خطر مرگ قلبي ناگهاني را كاهش مي‌دهد. علاوه براين بسياري از مطالعات بيان مي‌كنند كه مصرف گردو خطر حمله قلبي و انسداد سرخ رگ ها را تا 70درصد كاهش مي‌دهد.

[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:20 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

 

دانشمندان استراليايي مي گويند عنصر نيرومندي در آناناس پيدا كرده اند كه در برابر سرطان بسيار مقاوم است و داروي تازه اي براي مبارزه با اين بيماري به شمار مي رود.
به نوشته الجزيره ، محققان مركز مطالعات پزشكي كويينزلند گفتند: بر دو بخش از پروميلايين به دست آمده از آرد ريشه آناناس تحقيق كرده و فهميده ايم كه يكي از اين دو بخش سلول هاي سرطاني را نابود مي كند.
تريسي مينوت ، محقق گفت: گروه تحقيقاتي مركز كوينسلاند به دنبال آن است تا دريابد چگونه اين ماده به دست آمده از اناناس ، علاج سرطان است.
اين مركز طي دو سال گذشته بر روي اين موضوع تحقيق مي كند و قصد دارد به زودي با آزمايش آن بر روي انسان ، ميزان علاج سرطان به وسيله آن را به دست آورد.

[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:17 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

آیا معده تان ترش می کند؟همه ما در زندگی روزمره‌مان حالت ترش کردن یا سوزش سردل را تجربه‌ کرده‌ایم و بسیاری نیز به راحتی از کنار آن گذشته‌ایم و با یک لیوان آب، شیر یا شربت آلومینیوم ام.جی‌.اس آن را درمان کرده‌ایم اما شاید ندانید که این علامت در صورت تداوم، نشانه بیماری خطرناکی به نام ریفلاکس است که می‌تواند حتی موجب سرطان مری شود. برای آشنایی بیشتر با این مشکل شایع به سراغ دکتر ایرج خسرونیا، متخصص بیماری‌های داخلی و رییس جامعه متخصصان داخلی ایران رفتیم تا سوالات‌مان را از ایشان بپرسیم.
افرادی که دچار سوزش سردل هستند اغلب از ترش کردن شکایت می‌کنند. به نظر شما این مشکل نوعی بیماری است یا اینکه طبیعی به شمار می‌رود؟

به احتمال زیاد شما نیز تا به حال احساس ناخوشایند ترش کردن را تجربه کرده‌اید. این فرآیند که به علت برگشت محتویات معده به ویژه اسید به داخل مری ایجاد می‌شود، در حدود پنج تا هفت درصد مردم جامعه را مبتلا می‌کند.آیا به جز ترش کردن و احساس جوشش در پشت جناغ سینه، این بیماری علامت دیگری نیز دارد؟

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:14 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

یکی از توصیه های همیشگی متخصصان پوست و مو به افراد مراجعه کننده، مصرف فراوان سبزیجات و میوه های تازه است. این خوراکی ها به میزان قابل توجهی دارای ویتامین های متنوع و مواد آنتی اکسیدان هستند و روند پیری پوست را به تأخیر می اندازند.

یکی از میوه هایی که از خواص آنتی اکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است و طبیعتا خیلی به درد پوست می خورد، انار است.

انار منبع مهم آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی ترین منابع پلی فنول هاست که گروهی از آنتی اکسیدان های قوی هستند. نقش آنتی اکسیدان ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس زا حادث می شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا ، استرس های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره، خواسته و ناخواسته با آنها مواجه هستیم.

متخصصان پوست و مو علاقه خاصی به ویتامین C دارند، زیرا مصرف ویتامین C چه به صورت خوراکی و چه به شکل موضعی برای پوست فواید زیادی دارد؛ مثلا ویتامین C موضعی می تواند با اثرات مضر نور خورشید بر روی پوست مقابله کند. مصرف یک انار معمولی می تواند 40 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین کند.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:10 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

يک فوق تخصص گوارش از افزايش آمار مبتلايان به يبوست در کشور خبر داد و گفت: تغيير در رژيم غذايي، افزايش مصرف غذاهاي آماده و کاهش فعاليت فيزيکي از مهمترين عوامل بروز اين بيماري است.

دکتر سيد محمود اسحق حسيني عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، اظهار داشت: دستگاه گوارش 1 تا 2 بار در روز به طور معمول بايد دفع داشته باشد و هر چقدر ميزان دفع کم و به 2 بار در هفته کاهش يابد فرد دچار يبوست شده است.

وي با اشاره به مهمترين علت بروز بيماري يبوست در کودکان گفت: گاهي کودک به دليل اينکه اجابت مزاج دردناک دارد سعي مي‌کند مدفوع خود را نگه داشته و از رفتن به توالت پرهيز کند که همين مسئله زمينه ساز يبوست است.

دکتر اسحاق حسيني افزود: مشخص‌ترين علامت اين بيماري دفع مشکل و دردناک مدفوع بوده که ممکن است موجب دردهاي قولنجي ناشي از عبور سخت مدفوع، بادکردن شکم و حتي تهوع شود. همچنين ممکن است بيماري يبوست منشا رواني نيز داشته باشد.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:7 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

طبق تحقياتي که اخيرا صورت گرفته است، کلسيم موجود در پنير در سوخت کالري و چربي تاثير بسزايي دارد. البته اين به به اين منظور نيست که مصرف اين ماده معدني هورمون کالسيترول را آزاد مي کند.

وقتي مي خواهيد چندکيلو از وزنتان را کم کنيد، ليست خوراکي هاي ممنوعه تان زياد مي شود. مثلا مصرف نان، سيب زميني و برنج که کربوهيدرات فراواني دارند و يا مصرف شکلات که چاق کننده است، ممنوع مي شود. اما شايد اين سوال برايتان مطرح باشد که چگونه غذاهاي مورد علاقه تان به کاهش وزن شما کمک مي کند؟ رژيم ها نبايد زياد محدود باشدميلتون استوک، يک متخصص تغذيه مي گويد: غذاهاي ممنوعه مي تواند نتيجه معکوسي در رژيم داشته باشد.ميلتون مي افزايد: بيشتر مراجعه کننده هاي من از غذاهايي که به آنها کمک مي کند تا زياده روي در خوردنشان را کنترل کنند يا باعث از بين بردن چربي هاي شکمي شان و کاهش وزنشان مي شود، پرهيز مي کنند. بدتر از آن، اينکه داشتن يک ليست غذايي نامحدود مثل اين است که معده تان مانند يک کيسه پلاستيکي پر مي شود. سرانجام اين کيسه پلاستيکي منفجر مي شود، همه غذاهاي داخلش بيرون مي ريزد. اما کليد واقعي براي کاهش وزن چيست؟

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:5 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

اين غذاها علاوه بر نمک زياد، حاوي شکر، مواد نگهدارنده و برخي افزودني‌هاي غيرضروري ديگرند. پس بهتر است به جاي اينکه مشغله زياد و فرصت کم را بهانه کنيم، براي خودمان وقت بگذاريم و غذايي تازه و سالم تهيه كنيم.

سلامت نیوز: اين روزها قفسه‌هاي سوپرماركت‌ها و فروشگاه‌ها پر است از انواع و اقسام محصولات غذايي آماده و نيمه‌آماده‌اي که تصاويري اشتهابرانگيز روي بسته‌بندي‎هاي رنگارنگ‌شان هست و خيلي‌ از مشتري‌ها را جذب مي‌کند...

هرچند اين محصولات در مقايسه با انواع تازه و خانگي‌شان قيمت بالاتري دارند اما خيلي‌ها به خاطر راحتي بيشتر سراغ آنها مي‌روند و البته اين راحتي، علاوه بر هزينه بيشتر، باعث دور شدن از تغذيه سالم و تهديد سلامت هم مي‌شود. بيشتر توليدکنندگان مواد غذايي براي ايجاد طعم و مزه بهتر، نمک زيادي به محصولات‌شان اضافه مي‌کنند. اين غذاها علاوه بر نمک زياد، حاوي شکر، مواد نگهدارنده و برخي افزودني‌هاي غيرضروري ديگرند. پس بهتر است به جاي اينکه مشغله زياد و فرصت کم را بهانه کنيم، براي خودمان وقت بگذاريم و غذايي تازه و سالم تهيه كنيم. با كمي تغيير در ليست خريد و خط زدن برخي اقلام مي‌توانيم علاوه بر ارتقاي سلامت، در هزينه‌هاي خودمان نيز صرفه‌جويي كنيم. فهرستي از نخريدني‌هاي غذايي را به همين منظور با هم ورق مي‌زنيم.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 9:2 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

به گزارش پایگاه اینترنتی سیبرپرس کانادا:نتایج دوازده سال تحقیقات بالینی بر روی شماری از افراد که به طور روزانه قهوه مصرف می کنند نشان داده است قهوه خاصیت ضد چاقی دارد.

کافئین از خانواده میتل گزانتین است و به طور طبیعی در دانه قهوه ، کاکائو، کولا و برگ چای یافت می شود.

به موجب این تحقیقات، قهوه نه تنها برای افراد چاق مفید است بلکه کسانی که رژیم لاغری گرفته اند می توانند برای حفظ بهتر وزن جدید خود، قهوه مصرف کنند.

دانشمندان هنوز نمی دانند قهوه چگونه به لاغری کمک می کند اما این طور به نظر می رسد که قهوه سوزاندن انرژی را در بدن تسریع می کند.

چندین تحقیق نیز ثابت کرده است قهوه از تجمع چربی در نقاط مختلف بدن جلوگیری می کند.

علاوه بر این قهوه در انسان احساس سیری ایجاد می کند و به این ترتیب مصرف مواد غذایی کاهش می یابد.

در هر حال دانشمندان تاکید دارند مصرف قهوه باید به چهارصد تا چهارصد و پنجاه میلی گرم در روز محدود شود. زنان باردار نیز نباید بیش از سیصد میلی گرم و کودکان بیش از چهل و پنج میلی گرم قهوه مصرف کنند.

مصرف زیاده از حد قهوه، سبب افزایش فشار خون، تپش قلب، سردرد، گیجی ، پریشانی و اضطراب می شود.

با توجه به این که متابولیسم قهوه در کبد حدود ده ساعت زمان می برد ظهور این نشانه ها بلافاصله بعد از نوشیدن قهوه ظاهر نمی شود.

[ سه شنبه 11 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 13:32 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]

معمولاً اضافه وزنمان را به آن نسبت می دهیم و بهانه ی خوبی برای خوردن دومین تکه کیک شکلاتی برای دسر است: بله... این همان اعتیاد به شیرینی جات است.
مردم معمولاً اعتیاد به شیرینی جات را مثل اعتیاد به سیگار یا الکل جدی تلقی نمیکنند. گذشته از اینها مگر یک تکه شیرینی شکلاتی چقدر می تواند خطرناک باشد؟
اما خبر بدی برای دوستداران شکلات و شیرینی دارم: بر طبق تحقیقات و مطالعات علمی فراوان، اعتیاد به شیرینی جات به همان اندازه ی اعتیاد به مواد مخدر یا الکل، خطرناک است.
اگر همین یک جمله باعث نشد که از خوردن باقی شکلاتتان دست بکشید، پس مقاله را با ما دنبال کنید.
● هوس شیرینی جات
همه ی ما تجربه اش کرده ایم صدای آرامی در مغزمان وادارمان می کند برویم و از یخچال بسته ی دیگری شکلات برداریم. البته قابل قبول است: مواد قندی نشاط بخش هستند و همه ی افرادی که به شیرینی جات اعتیاد پیدا کرده اند هم این نکته را تصدیق می کنند. به نظرتان خنده دار است؟ ولی باور کنید که همینطور است.
تحقیقات جدید نشان می دهند که انسانها از بچگی به شیرینی جات علاقه مندند. و زمانی که بدن طعم شیرین مواد قندی را یکبار تجربه کرد، به سرعت به آن اعتیاد پیدا می کند.
اعتیاد به شیرینی جات از زمان تولد آغاز می شود. شیر مادر مایعی بسیار شیرین است و انسان اولین بار لذت طعم و مزه ی شیرین را با آن تجربه می کند.

برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...


ادامه مطلب
[ سه شنبه 11 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 13:26 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]
صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 18 صفحه بعد
.:

درباره وبلاگ

امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خرید بک لینک
با کليک بر روي +1 ما را در گوگل حمایت کنيد