≈ۣۜČʌ√ʌ | ||
|
مطالعات قبلی هم نشان داده بود خوردن میوه و سبزی باعث تغذیه پوست، مو و ناخنها میشود. این مواد غذایی شامل ویتامین A هستند که نقش مهمی در جایگزینی سلولهای پوستی دارند. خوردن میوههای سرشار از رنگدانهها مانند هویج میتواند تاثیر زیادی در زیباتر شدن چهره شما داشته باشد. تحقیقات انجام شده در دانشگاه بریستول که با هدف تعیین رابطه بین رنگ صورت و جذابیت انجام شده است نشان میدهد افرادی که پوست صورت آنها به رنگ زرد متمایل است جذابتر و در عین حال سالمتر به نظر میرسند. در همین حال محققان متوجه شدند رنگدانههای زرد به نام کاروتنوئید که در میوهها و سبزیجات خاصی مانند هویج وجود دارند نقش کلیدی در تولید این رنگ زرد در پوست صورت بازی میکنند. برای بررسی اثر این میوه روی پوست صورت، محققان از 40 داوطلب خواستند چهره 51 نفر را از نظر شادابی، سلامت و جذابیت ردهبندی کنند. نتایج این تحقیقات قرار است به زودی در نشریه رفتار انسان و تکامل به چاپ برسد. یان استفن یکی از دانشمندانی که در انجام این پژوهش شرکت داشته است در این باره گفت: شاید با انتشار این گونه خبرها بتوانیم مردم را به خوردن میوه و سبزی بیشتر تشویق کنیم. خصوصا این که دو ماه بعد از شروع مصرف میوه اثرات آن به طور وضوح خود را نشان خواهند داد. او در ادامه گفت: شاید با گفتن این مطلب که اگر شما میوه و سبزی نخورید ممکن است تا 40 سال بعد دچار حمله قلبی شوید چندان مردم را به خوردن این غذاهای سالم تشویق نکند. اما در عوض اگر به آنها بگویید ظرف مدت چند ماه پس از خوردن میوه و سبزی اثرات آن باعث زیباتر شدن چهره شما شود تعداد بیشتری به خوردن این مواد غذایی علاقه نشان دهند. مطالعات قبلی هم نشان داده بود خوردن میوه و سبزی باعث تغذیه پوست، مو و ناخنها میشود. این مواد غذایی شامل ویتامین A هستند که نقش مهمی در جایگزینی سلولهای پوستی دارند. مصرف مرکبات، کیوی و برخی میوههای دیگر به بدن در ساخت کلاژن کمک میکند. کلاژن یک پروتئین است که نقش بسیار مهمی در بافت پوست بدن باز میکند و میتواند به حذف چین و چروکها، جای زخمها و مانند آنها کمک کند. یک رژیم غذایی مناسب برای بیماری کبد چرب باید بر اعتدال و میانه روی تکیه داشته باشد و باید موادی با ارزش غذایی بالا را مصرف کنید و در مصرف هیچ ماده غذایی خاصی افراط نکنید.
اگر بیماری کبد چرب در شما تشخیص داده شود و یا مشکوک به این بیماری باشید در این صورت یکی از اولین سوالاتی که احتمالا برای شما مطرح می شود این است که ؛ برای حفظ عملکرد مطلوب کبدتان کدام غذاها را باید مصرف نمایید؟ ساده ترین و صحیح ترین جواب به سوال مذکور این است که به شرایط شما بستگی دارد، چرا که عوامل متعددی در این بیماری دخیل هستند و لذا بهترین رژیم غذایی به علل ابتلا به این بیماری و شرایط شما بستگی خواهد داشت. برای مثال رژیم غذایی مطلوب برای فردی که به غیر از کبد چرب به بیماری دیابت نیز مبتلا است با رژیم غذایی شخصی که به دیابت مبتلا نیست فرق می کند. سایر شرایطی که در رژیم غذایی مطلوب برای بیمار کبد چرب دخیل هستند عبارتند از: برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...
ادامه مطلب یکی از بزرگترین عوارض غذا خوردن پشت میز کار آن است که نمی توانید بر روی غذای مصرفی خودتان تمرکز و توجه کافی داشته باشید. وقتی شما به جای تمرکز بر غذای مصرفی تان سرگرم فرستادن ایمیل و پاسخ به تلفن و مرتب کردن اوراق باشید ممکن است ناخواسته پرخوری کنید درواقع صرف غذا پشت میز کار، باعث عدم تمرکز بر میزان غذای مصرفی در شما می باشد. وقتی شما در پشت میز کار نشسته اید این احتمال زیاد است که چند کار را با هم انجام دهید و به مقدار غذای مصرفی تان توجه کافی نداشته باشید. درواقع غذا خوردن پشت میز کار به این معناست که شما به جای نشستن پشت کامپیوتر برای ۸ ساعت در روز، درواقع برای ۹ ساعت در روز این کار را می کنید. غذا خوردن پشت میز کار از بلند شدن از سر جایتان و فاصله گرفتن از دفتر کار و یا محل کارتان جلوگیری می نماید ولی شما برای بهبود پمپاژ قلب و جریان خونتان نیازمند قدری استراحت و حرکت هستید. لذا زمان صرف ناهار بسیار مهم است و این فرصت را به شما می دهد که این استراحت را در روز تجربه نمایید. ولی اگر شما پشت میز کارتان باقی بمانید این فرصت را از خود می گیرید. به غیر از عوارض مذکور، غذا خوردن پشت میز کار یک مکان مناسب روزانه برای رشد باکتری ها و میکروب ها را فراهم می کند. در ضمن اگر از جمله افرادی هستید که وسط غذا خوردنتان به دلیل کار از جای خود بلند می شوید و برای مثال نیم ساعت از خوردن ناهار باز می مانید و مجددا باز می گردید و به دلیل پر مشغله بودن صرف ناهارتان مدت زیادی طول می کشد پس جای نگرانی هایی از بابت درجه حرارت و ایمنی و رشد میکروب درغذایتان وجود دارد. به عبارت دیگر در درجه حرارت اتاق بسیاری از غذاها می توانند محیط مناسبی برای رشد باکتری ها گردند. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...
ادامه مطلب طی هزاران سال، عسل تنها شیرین کنندهای بود که در اختیار انسان قرار داشت. انسان قبل از اینکه بتواند زنبورها را اهلی کند، عسل را از کندوهای طبیعی آنها برداشت میکرد. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز بدن ، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است. در حال حاضر مصرف نمک که خصوصا در غذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، در کشور ما بالا است. توصیه می شود روزانه حداکثر 2 تا 3 گرم نمک مصرف شود. این در حالی است که مصرف نمک در کشور ما حدود 10 گرم در روز می باشد. مصــرف زیــاد نمک و غذاهای شور، یکی از عوامل موثر در افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی و عروقی است. در صورتی که نمک به مقدار مناسب مصرف شود و کلیه ها هم سالم و دارای عملکرد خوب باشند، نمک مازاد بر نـیـاز بدن به راحتی از راه کلیه ها و از طریق ادرار دفع می شود. اما در صورت اختلال در کارکرد کلیه ها یا یکی از سیستم های مربوط به دفع نمک اضافی بدن، نمک مصرفی اضافی موجب تجمع آب در بدن می شود که نتیجه آن، ورم کلی و یا ورم قسمت هایی از بدن خواهد بود. نمک به مقدار مشخص مورد نیاز بدن است و باید حتما مصرف شود؛ به طور مثال در هنگام اسهال و استفراغ و یا فعالیت شدید بدنی در گرما، با مصرف کمی نمک می توان املاح از دست رفته را جبران کرد. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب ویتامین های گروه B به خصوص B۵ ( اسید پانتوتنیک) و B۳ ( نیاسین) نقش مهمی در رویش مو دارند. در آزمایشات حیوانی نشان داده شده که اسیدهای آمینه در ضخامت مو موثر هستند. بعنوان مثال دریافت کم منیزیم در موش های آزمایشگاهی باعث ریزش موی زیادی در آنها شد. کمبود بعضی ویتامین های گروه B مثل بیوتین و اینوزیتول نیز باعث ریزش مو می شود. این کمبودها را می توان با تغذیه صحیح و مناسب جبران کرد. دریافت مکمل های ویتامینی در بعضی موارد باعث رشد مو شده است. مردانی که دچار کمبود B۶ هستند اغلب دچار ریزش مو می شوند. حتی کمبود اسید فولیک باعث طاسی بعضی مردان می شود. مطالعات حیوانی نشان داده دریافت طبیعی و نرمال این ویتامین ها باعث می شود موها به وضعیت قبلی خود برگردند. در زیر نام تعدادی از مکمل ها و مقدار مصرف آنها را برای شما آورده ایم. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب
پدرم می گوید زیتون را باید تازه مصرف کرد. می گوید هر چه بیشتر بماند، خاصیت اش را بیشتر از دست می دهد. پدربزرگم اعتقاد دارد زیتون هر چه تلخ تر باشد، بهتر است. مادرم اما همیشه زیتون کنسروی سیاه می خرد و می گوید: «این زیتون ها رسیده ترند.» برادرم فقط زیتون پرورده می خورد و خواهرم تا امروز لب به زیتون نزده است! خوب که نگاه می کنم، می بینم این موضوع همه جا کم وبیش به همین شکل است. هر کسی نظر خودش را درباره شکل های مختلف این میوه دارد. شما با کدام زیتون میانه دارید؟ کدام زیتون را مغذی تر می دانید؟ دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم غذا و صنایع غذایی، به این پرسش پاسخ می دهد. ▪ آقای دکتر! دلیل تفاوت رنگ زیتون ها چیست؟ ـ زیتون از نظر رنگ، دارای انواع مختلفی است که شاید مهم ترین آنها انواع سبز و سیاه باشد. این نوع زیتون ها به طور طبیعی دارای این رنگ ها هستند ولی غیر از این، در صنایع غذایی، گاهی انواع سبزرنگ آن توسط ترکیبات آهن به رنگ تیره متمایل به سیاه در می آیند. البته از لحاظ قانونی باید روی بسته بندی این زیتون ها قید شود که با استفاده از ترکیبات آهن به رنگ تیره درآمده اند. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب توجهي كه در طب سنتي ايران نسبت به تغذيه اصولي ميشود، در کمتر مکتبي ديده ميشود. معصومان(ع) نيز اهميت فوقالعاده تغذيه سالم را به ما گوشزد کردهاند... رسول اكرم(ص) فرمودهاند: «معده، خانه تمام دردها و بيماريهاست.» در عين حال، پيشگيري، بهداشت و درمان بيماريهاي جسم و روان انسانها ميسر نخواهد شد مگر در شرايطي که خوردن و آشاميدنشان سالم و کامل باشد. بنابراين بهتر است بهگونهاي خوردنيها و آشاميدنيها را تهيه و ميل کنيم که علاوه بر سيركنندگي، نقش اصلاحي و دارويي نيز در بدنمان داشته باشند. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب توليد صنعتي مواد غذايي هميشه از نظر توليد انبوه مورد توجه بوده است. به علاوه توليد صنعتي در مقايسه با توليد سنتي امتيازاتي دارد كه از جمله آن ها بهداشتي بودن اين مواد غذايي نسبت به آنهايي است كه به صورت فله اي عرضه مي شوند.
يكي از روشهاي جديد صنعتي خشك كردن ميوهها، به کارگيري فرآيند اسمز فرايينگ به همراه استفاده از پوششهاي خوراکي است كه محققان موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي کرج به آن دست پيدا كردهاند. فاطميان، پژوهشگر اين موسسه در اين باره مي گويد: "فرآورده ي توليد شده، بدون استفاده از ترکيبات شيميايي نگهدارنده از نظر خصوصيات کيفي مانند رنگ، طعم، ارزش غذايي و محتواي ويتاميني، برتري قابل توجهي در مقايسه با نمونه هاي توليد شده به صورت سنتي و صنعتي معمول دارد. استفاده از روشهاي تلفيقي اسمزي و فرايينگ مي تواند حدود 8 تا 10 درصد، توليد محصول خشک نهايي را افزايش و واکنشهاي نامطلوب قهوهاي شدن آنزيمي را تا حد قابل توجهي کاهش دهد." برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندیشاپور اهواز گفت: مصرف نوشانه، چه همراه با غذا و چه به تنهایی مضر است زیرا گاز موجود در نوشابه، مواد رنگی و افزودنیهای شیمیایی و قند نوشابه بر عملكرد دستگاه گوارش تاثیری منفی دارند. دكتر فریده شیشهبر در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: تقریبا همه مواد و تركیبات موجود در نوشابه مضر هستند و هیچ ماده مفیدی در آن وجود ندارد. نوشابههای بیرنگ هم اگرچه فاقد رنگهای شیمیایی هستند، مضرات زیادی دارند و مصرف آنها توصیه نمیشود. وی با بیان اینكه مصرف نوشابه با هدف هضم غذا و یا به عنوان نوشیدنی همراه غذا به هیچ وجه توصیه نمیشود، افزود: دستگاه گوارش بدن برای هضم غذا نیازی به نوشابه ندارد و نباید با هدف تسریع هضم غذا نوشابه مصرف كرد. برخی افراد هم نوشابه را به عنوان یك نوشیدنی و برای خنك شدن بدن مصرف میكنند كه به این افراد نیز توصیه میشود نوشیدنیهای سالم را جایگزین كنند. شیشهبر تصریح كرد: افرادی كه با مشكل ترشح زیاد و یا كم اسید معده مواجه هستند باید با مراجعه به پزشك و درمان دارویی این مشكل را حل كنند و مصرف نوشابه نه تنها تاثیری در این زمینه ندارد، بلكه میتواند عوارضی هم به همراه داشته باشد. این متخصص تغذیه با اشاره به این كه غذاهای چرب دیرهضم هستند، خاطرنشان كرد: پس از مصرف غذاهای چرب اگر نوشابه و یا هر مایع دیگری مصرف شود، موجب رقیق شدن اسیدهای گوارشی میشود و درنتیجه هضم غذا با مشكل مواجه خواهد شد. مصرف آب، شربتهای طبیعی، دوغ و ماءالشعیر به همراه غذا نسبت به نوشابه مضرات كمتری دارد ولی مصرف این مایعات به همراه غذا نیز توصیه نمیشود. وی بیان كرد: مواد غذایی پس از مصرف در درون معده از نظر دمایی تعدیل میشوند و به دمای مناسب برای هضم میرسند، این درحالی است كه مصرف نوشیدنیهای سرد به همراه غذا، تعدیل حرارت مواد غذایی را مختل میكند كه در نتیجه آن هضم غذا با مشكل مواجه میشود. دکتر محمد حسین صالحی سورمقی، گیاهان دارویی افزایش دهنده یا کاهش دهنده میل جنسی را به شرح زیر نام می برد. انیسون- بادام زمینی- توت فرنگی- پنج انگشت- جعفری- جین سینگ- رازیانه- ریحان- زردآلو- زعفران- سیر- شاهتره- شنبلیله- فلفل- کرفس- گردو- گشنیز- نعنا فلفلی- نعنا قمی- همیشه بهار- هویج- انغوزه- اسفنددانه- بنگ دانه- پنیرباد- تاتوره- دارچین- زیره سبز- زینیان- سورنجان- شاهدانه- قهوه- کاکائو- گل محمدی- وانیل- هل کاهنده میل جنسی: بید- شاهدانه- کافور- خشخاش- تاجریزی پیچ- انیسون- رازک- مریم گلی- نعنا فلفلی در متن پایین تعدادی از گیاهان دارویی مفید برای افزایش یا کاهش میل جنسی را بیان می کنیم. این نکته ی خیلی مهم را باید متذکر شویم که بیان موارد استفاده ی این گیاهان دارویی، تنها بر اساس وظیفه اطلاع رسانی سایت می باشد و به هیچ عنوان به معنای تجویز یا تکذیب مورد درمانی ذکر شده نمی باشد. گیاهان زیاد کننده میل جنسی : برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب فقط یك گرم سم موجود در مواد غذایی كنسرو شده، برای كشتن 10 میلیون نفر كافی است. دكتر بهرام حاجی كریم، متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی زنجان در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: چنانچه طی مراحل آماده سازی کنسروها در صنایع غذایی، نكات بهداشتی ضروری رعایت نشود و باكتری "كلستردیوم بوتولینوم" به داخل مواد غذایی راه یابد، در شرایط مستعد دمایی و بی هوازی، شروع به تولید سم "بوتولیسم" میكند. از این سم قوی كه یك گرم از آن به شكل كریستال، قادر به آلوده كردن و كشتن 10 میلیون نفر می باشد، به عنوان یك سلاح بیولوژیك در جنگها بهره گرفته می شود. به محض ورود سم این باكتری به داخل بدن، این سم جذب و وارد جریان خون می شود و باعث فلج میشود. این حالت از اعصاب ناحیه سر و صورت تدریجا و به صورت حاد شروع شده و با سیری نزولی، اندام های تحتانی را نیز درگیر می كند. دكتر حاجی كریم، خطرناك ترین حالت ممكن را درگیری عضلات تنفسی عنوان كرد و یادآور شد: در این حالت، فرد باید تحت تنفس مصنوعی قرار گیرد. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...
ادامه مطلب |
|
© CopyRight 2010 - 2012 Cava.lxb.ir
|